「Cholesterol」の版間の差分
提供: 広島大学デジタル博物館
ナビゲーションに移動検索に移動Tshimamoto (トーク | 投稿記録) |
|||
(同じ利用者による、間の2版が非表示) | |||
1行目: | 1行目: | ||
− | = | + | =cholesterol= |
− | * | + | *コレステロール(日本語) |
*(Español) | *(Español) | ||
== Definition == | == Definition == | ||
=== Glossary of "The Cell (5th ed.)" by [[Alberts_Johnson_Lewis_Raff_Roberts_Walter_2008|Alberts et al. (2008)]] === | === Glossary of "The Cell (5th ed.)" by [[Alberts_Johnson_Lewis_Raff_Roberts_Walter_2008|Alberts et al. (2008)]] === | ||
− | *An abundant lipid molecule with a characteristic four-ring steroid structure. An important component of the plasma membranes of animal cells | + | *An abundant lipid molecule with a characteristic four-ring steroid structure. An important component of the plasma membranes of animal cells. |
== 文献(引用) == | == 文献(引用) == |
2017年5月3日 (水) 20:36時点における最新版
cholesterol
- コレステロール(日本語)
- (Español)
Definition
Glossary of "The Cell (5th ed.)" by Alberts et al. (2008)
- An abundant lipid molecule with a characteristic four-ring steroid structure. An important component of the plasma membranes of animal cells.
文献(引用)
広島大学 / デジタル自然史博物館 / 植物 / アルファベット順 | 仮名順 にもどる